D e  l e s s e n

 
 

Ik geef les in akoestisch gitaar (nylon snaren gitaar). Tijdens de les besteden we aandacht aan noten lezen, techniek en basistheorie. We oefenen solo- en duostukken en we leren ook improviseren. De focus van de gitaarlessen is afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van iedere student. Mijn aanpak gebaseerd is op klassieke muziek maar er is altijd ruimte om te kijken naar pop- en rocknummers die de student wil leren.


Iedere leerling heeft een eigen proces om gitaar te leren spelen. Daarom besteed ik tijdens de lessen veel aandacht aan de specifieke behoeften van de student. Zo kan hij of zij zich op een natuurlijke manier en in een eigen tempo ontwikkelen.  Met behulp van moderne en leuke gitaarmethoden werken we samen aan het verbeteren van vaardigheden en het verhogen van het spelniveau.


Voor mij is muziek maken een van de bevredigendste en aangenaamste activiteiten in het leven. Het ontwikkelt onze cognitieve en motorische vaardigheden, evenals onze gevoeligheid en onze verbeelding. Daarnaast kan het, met de juiste begeleiding en steun, onze innerlijke discipline en motivatie versterken.


Ik geef les aan volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar oud en op alle niveaus. De lessen mogen ook in het Engels en Spaans.


Ben je benieuwd of gitaarspelen iets voor jou is? Of ben je op zoek naar een gitaarleraar? Neem gerust contact met me op voor een gratis proefles! 

Kaj speelt op het Nieuwjaarsconcert in ‘t Klooster

2013 eindejaarspresentatie